tisdag 17 januari 2012

Er förlossning?

Hur började er förlossning och hur långt gångna var ni?

Startade det plötsligt eller hade ni känningar innan?:-)


Published with Blogger-droid v2.0.3

4 kommentarer:

  1. Vattnet gick på mig i vecka 37+2. = vattnet gick hemma i soffan, kände inte av nå alls, och det var den 7/9-11 men dottern ville inte komma ut förnst den 11/9-11 och jag hade som inga värkar heller, men hade haft en bra graviditet och ändå en bra förlossning.

    SvaraRadera
  2. Mina värkar började kännas smått ca 24 timmar innan vi åkte in till förlossningen. När vi åkte in och de undersökte mig var jag bara en cm öppen, så de tänkte skicka hem mig. Dock gick vattnet så fort jag reste mig upp från undersökningsbritsen och sedan kom värkarna igång ordentligt, jävlar vad ont det gjorde! Min förlossning från och med vattnet gick var 25 timmar lång, och innan dess var det ju 24 timmar med värkar hemma, så det tog ett bra tag! Men ut kom han till slut :) Hugo kom fem dagar för tidigt, så han var alldeles lagom i tiden!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Med min senaste sonen vaknade ått frukost sen gick vattnet,sen var det en min mellan värkarna och 20 min senare är han född, födde han hemma, men första sonen vaknade av att vattnet hade gått en timme senare kom värkarna,kl tre var jag på kontrol,var bara öppen två då. men sen gick jag till badet kl fyra, var i badet en timme så kollade dom mig var öppen 8cm sen föddes han 19.34.

      Radera
  3. Själva förlossningen var inga problem vattnet gick hemma den 17/11 precis som planerat vid 09.15 på morgonen hade inga känningar varken dagen innan eller på natten kommer in till förlossningen kl 10 och Izabell är född 12.25 med enbart lustgas något annat hann vi inte med skämdes dock lite över att jag kallade henne Josefin när hon kom upp på bröstet men jag skyl´ler på tillfällig sinnesförvirring pga lustgasen :D

    SvaraRadera